Druk op "Enter" om naar inhoud te gaan

Aangekleed met accessoires

0

Accessoires zijn een geweldige manier om je outfit persoonlijkheid te geven. Zelfs al heb je een unieke kledingstijl, accessoires tillen de boel naar een nieuw level. Maar hoe weet je welke accessoires bij jouw outfit passen? In deze blog vertel ik je wat meer over accessoires en hoe de boel kunt stijlen. Lees je mee?

Wat wel en wat niet?

Wat is jouw stijl? Dat is de eerste vraag in de zoektocht naar de juiste accessoires. Je wilt immers dingen dragen die jij mooi vindt en waar je je comfortabel bij voelt. Bij de een kan het niet veel, groot en kleurrijk genoeg. De ander houdt liever van een wat meer minimalistisch uiterlijk. Op die manier kan je gaan kijken welke accessoires bij jouw outfit passen en hoeveel je er precies toe wilt voegen.

Een statement outfit

En dan de vraag: waar ga je met die outfit naartoe? Je kan echt een indruk maken met alle blinkende en stralende accessoires die je aan je outfit hebt toegevoegd. En daarmee kan je alle aandacht naar je toe trekken. Je wilt de spotlight niet stelen, wanneer het niet om jou gaat. Dat is namelijk niet zo’n goede smaak en anderen zullen het je niet in dank afnemen.

Functionele accessoires

Dan zijn er ook nog de functionele accessoires. Zojuist hinte ik al even naar sieraden maar denk eens aan een horloge of een mooie cat eye bril. Zo’n bril zorgt voor een prachtige dramatische look en is ook nog eens handig want als je een bril nodig hebt, kan die maar beter mooi zijn. Ook een mooi exemplaar en een opkomende trend is de doorzichtige bril. Laten we als laatste ook de tas niet vergeten. Dit is een prachtige accessoire en ook nog eens functioneel. Zo kan je hier op een avondje uit al je spullen in kwijt. Tenzij je een mini tas meenmeent waar niks inpast. Maar goed, als het een mooie tas is, vergeten we de praktische kant al snel.

Er zijn dus best wel wat dingen waar je rekening mee moet houden wanneer je de juiste accessoires uit kiest. Je wilt niet te veel aan jezelf hangen maar als je te weinig doet, mis je wat persoonlijkheid in je outfit. Een paar prachtige stukken doen al een hele hoop en het hoeft niet eens groot te zijn. Als je deze tips in acht neemt, ben jij helemaal klaar om de mooiste outfits te stijlen! Precies op tijd voor de feestdagen.

Geef een reactie