Druk op "Enter" om naar inhoud te gaan

Om deze reden wil je gebruik maken van OCR software!

0

Voordelig voor je administratie

Wil je sneller kunnen werken en ook gemakkelijk toegang hebben tot de nodige documenten? Dan heb je veel aan de software van WhiteVision die het grootste deel van het werk uit je handen neemt. Het voordeel hiervan is niet alleen dat je dat werk niet meer hoeft te doen, maar ook dat het de werknemers in staat stelt om zich bezig te houden met andere zaken die belangrijker zijn. Het is veel productiever om echt bezig te kunnen zijn met controles en analyses in plaats van overtypen van gegevens.

OCR van WhiteVision

OCR software wilt vooral zeggen dat er sprake is van het herkennen van documenten en deze kunnen inlezen om ze vervolgens te kunnen verwerken. Er zijn veel verschillende OCR softwares te verkrijgen maar WhiteVision onderscheidt zich door de slimme OCR. Hier heb je op lange termijn een stuk meer baat bij. Waarom is dit zo? Bij de meeste OCR systemen is er sprake van herkenning op basis van een template. Tekst wordt dus niet gezocht op basis van inhoud, maar op basis van de plek in het document. Het nadeel hiervan is, is dat wanneer de tekst opeens op een andere plek staat, het document niet meer herkent kan worden. Bij de beste OCR software van WhiteVision heb je hier geen last van. Het systeem is alsnog in staat om de documenten als zodanig te herkennen.

Toegankelijk systeem

Het systeem van WhiteVision.nl is heel erg toegankelijk. Dit betekent dat het voor elke gebruiker heel makkelijk is om in het systeem te komen en om er in te werken. Een gebruikersvriendelijk systeem is voor iedereen heel voordelig. Het geeft de werknemers de kans om alles op te zoeken wat er gevonden moet worden en zodra er een probleem ontstaat kan ook iedereen meekijken in het systeem. Het grote voordeel van OCR software is dus dat je je werk een stuk beter kan doen omdat je weinig moeilijkheden tegenkomt. Je hoeft alleen te leren hoe het werkt en hoe het systeem alles ordent en vervolgens kun je er meteen gebruik van maken. Met problemen kun je altijd contact opnemen met WhiteVision en als je niet zeker bent van of het systeem wel past bij het bedrijf is het ook mogelijk om een demo in te plannen. Zo kun je precies zien hoe het systeem er ongeveer uit zien en of het ook voordelig is voor specifiek jouw bedrijf en administratie.

Geef een reactie