Druk op "Enter" om naar inhoud te gaan

Wat zijn de voordelen van het leasen van een auto?

0

Als je een eigen bedrijf hebt, dan kan het natuurlijk voorkomen dat je een auto nodig hebt. Deze kan je bijvoorbeeld nodig hebben voor het uitvoeren van werkzaamheden, maar ook is het mogelijk dat je een auto nodig hebt voor het transporteren van goederen. Als bedrijf heb je de keuze om een auto aan te schaffen of om een auto te leasen. Steeds meer ondernemers kiezen voor het leasen van een auto, want dit heeft veel voordelen te bieden. Wil je weten welke voordelen het leasen van een auto te bieden heeft? Dan ben je hier zeker op het juiste adres. 

 

Je hoeft geen wegenbelasting en verzekering te betalen

Veel ondernemers vinden het vervelend om maandelijks meerdere betalingen te moeten verrichten voor het bezitten van een auto. Dat is natuurlijk goed te begrijpen, maar dit zul je niet hoeven te doen als je ervoor kiest om een auto te leasen. Dat heeft ermee te maken dat bij het auto leasen bij lease.auto geen verzekering en wegenbelasting betaald hoeft te worden. De auto blijft namelijk eigendom van de partij waarvan je deze gaat leasen. De wegenbelasting en verzekering van de lease.auto zitten verwerkt in de maandelijkse kosten die je moet betalen. 

 

Je hebt altijd een auto tot je beschikking

Een van de grootste voordelen van het leasen van een auto, is dat je altijd een auto tot je beschikking hebt. Deze garantie heb je nooit als je zelf een auto bezit. Ondanks dat een auto erg nieuw is, kan er iets mis zijn met de auto. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan een probleem met de motor. Het is dan nodig om de auto te laten repareren of zelfs terug te sturen naar een fabriek. Je kunt je dan wel voorstellen dat je een tijdje zonder auto zal komen te zitten, maar dit is zeker niet het geval als je kiest voor het leasen van een auto. Je krijgt dan een nieuwe auto van de maatschappij. 

 

Het leasen van een auto is niet duur

Er zijn nog veel ondernemers die liever niet voor het leasen van een auto kiezen omdat zij vaak denken dat het leasen van een auto erg prijzig is. Het klopt inderdaad dat er enkele auto’s zijn die erg duur zijn, maar dit hangt natuurlijk helemaal van jezelf af. Als je het niet belangrijk vindt om in een zakelijke auto te rijden, dan zul je goedkoop uit zijn. Wil je weten wat het leasen van een auto ongeveer gaat kosten? Dan is het zeker aan te raden om eens contact op te nemen met een leasemaatschappij. Zij kunnen je er telefonisch vaak meer over vertellen!

 

Geef een reactie